Program

St 1. 5.

Tha Clamps (IT), Acid Row

19:30 | 250 Kč | PŘEDPRODEJ VSTUPENEK
Událost na Facebooku
THE CLAMPS je tříčlenná speed-stoner rock’n’rollová kapela, kterou v roce 2012 v severoitalském Bergamu založili bývalí členové místních garážových punkových, metalových a alternativně rockových kapel. Jejich zvuk kombinuje stoner, speedrock, punk a rock’n'roll do dobře rozpoznatelného, masivního fuzzy zvuku a jejich show je pure energie!
"Megamouth je album, ventilující post-pandemický hněv. Album, složené v letech 2021 až 2022 a nahrané v polovině roku 2023, obsahuje deset tvrdě nabitých skladeb, z nichž srší tlusté rozbředlé riffy, drzé pumpující basy a zběsilé bicí."
Megamouth konsoliduje specifický, vysoce adrenalinový a energický zvuk The Clamps a ždímá rock’n'roll, stoner a speedrock do 10 brutálních skladeb, které tě donutí naskočit do auta, zesílit hlasitost naplno a šlápnout na plyn jako zasranej drag racer ze sedmdesátek! Pak zastavíš na benzínce, pozdravíš Lemmyho, dáš pár pivek s Hellacopters a Fu Manchu to za tebe zatáhnou!!!”
 
ACID ROW, stonerová nálož napalmu, kořeněná ozvěnami doomu, drásavého noise rocku, či devadesátkové grunge. Tachovsko-pražští Acid Row započali svou letošní koncertní jízdu smrti a ušetřena nebude ani Klubovna! Parní válec zkázy poháněn Becherovkou, Satanem a nikotinem v dubnu úspěšně pokřtil novou desku Poisoned Mind, kterou letos hodlá představit na více než 50 koncertech v Česku i v zahraničí. V mezičase spolupracovali s Redzedem na coveru ‘Into the Void’ od Black Sabbath a plánují další kolaborace s kolegy z místní psychedelické smetánky. Křížová výprava s obráceným křížem, která odmítá zpomalit. Bude to bolet, ale bude se ti to líbit.
 

Odkazy

https://theclampsrock.bandcamp.com/