Program

6. 5.

Škatule IV.

18:30
Událost na Facebooku
Tentokrát se Klubovna otřese v základech, protože to bude pořádnej rock'n'roll. Pozvi kamarády, nech předsudky u dveří a přijď se pobavit na místo, kde umělecká tvorba lidi spojí bez ohledu na to, z jakýho koutu přišli. Přijď na Škatuli.

Stage tentokrát patří kapelám
► The Jokers /punk rock/
http://bandzone.cz/thejokers
Plzeňácí jak řemen se prezentují surovym punkem. Začátky kapely připomínají lecjakou punkovou formaci, která se potřebuje vykřičet do světa. Od tý doby uplynul nějakej pátek, kapela se proměnila jak po stránce hudební, tak i ve formaci. Dominantní na písních jsou hlavně texty a jelikož jsou v češtině, orientace v nich bude poněkud snazší.

► Ňuňu /rock'n'roll/
http://bandzone.cz/nunu
Tohle party trio dorazí ve svym vanu až z Brna. Šalinkartu netřeba. Tady jedna kytara a jedna basa odvedou tolik práce, že z toho jde hlava kolem. Takže kdo máte rádi plnotučnou hořčici a mocný riffy, neváhejte přijít, protože v hlavním městě Moravy se na ně stojej fronty.

► The Blind Daters /punk-rock'n'roll/
http://bandzone.cz/blinddaters
Pokud se chcete seznámit s někym, na kom se pořádně vyrajtujete, určitě zůstaňte až do konce. Rychlý tempo a pořádnej řev anglických textů vás prostě nemůže nechat v klidu. Vlivy Californskýho rocku jsou zjevný. Tuhle kapelu by prostě pražáci měli znát.