Program

Čt 3. 11.

Letrourou, Na Hraní

19:30 | 80 Kč
Událost na Facebooku
Klubovna je místo kde se setkávají básníci, písničkáři, herci, divadelníci, moderní individuality i staromódní klauni. Ideální prostor pro trošku toho rokenrolu s lehkými výtržnostmi a přímočarým naturalismem.
Udělejme tam tedy další letrouří koncert při kterém nás podpoří kapela

Letrourou, seskupení, kterému se hmotně (i nehmotně) daří na úrovni aspirantů rokenrolu šedesátých let, vás potěší energickým výstupem a intenzivní syrovostí poctivého bigbítu a přidá tak další příjemně vzrušující zážitek do vašich životů. Zažijete znovu (nebo prvně) pořádnou porci woodstockého rokenrolu, dřevního blues a vychutnáte si výplody ikon minulého století jako byli například The Doors, Muddy Waters, či Rolling Stones.

Banzone: http://bandzone.cz/letrourou

Na hraní - Je kočka jménem Rock a pes jménem Jazz. Hravý Jazz se co chvíli snaží Rock očuchat zadek, což se jí samozřejmě nelíbí. Přesto si na sebe za tu dobu vcelku zvykli a občas jeden druhého při hře pěkně prohánějí, i když třeba jen krátce. A takhle spolu žijí. Ač jsou si Rock s Jazzem tu a tam velmi blízko, tak vždy, když hrozí přímý kontakt, poodběhne Rock od Jazzu na bezpečnou vzdálenost ... Na hraní jsou tedy hravá rocková kapela tří holek a dvou kluků.

Facebook: https://www.facebook.com/nahraniband/
Bandzone: http://bandzone.cz/nahrani

Těšíme se v Dejvicích 3. listopadu.

20:00 - 20:50 - Na hraní
21:10 - 22:00 - Letrourou

Odkazy

https://www.facebook.com/Letrourou/