Program

So 23. 9.

Bleší Market v Dejvicích

12:00
Událost na Facebooku
Zveme všechny „lovce pokladů“ na bleší odpoledne, které se uskuteční za příjemného počasí venku na dvorku klubovny Povaleč. 

Na co na Bleším Marketu narazíte?
#trička #sukně #kabáty #tílka #overaly #boty #kabelky #klobouky #šátky#pásky # brýle #šperky #hodinky #dětské oblečení #hračky #kosmetika#knížky #nářadí #kuchyňské potřeby #nálezy z půdy #retro kousky #práce z domácí dílny #dekorace #drobný nábytek 
#a další

Chcete se stát prodejcem? Neváhejte se na nás obrátit na emailu blesimarket@email.cz nebo tel. +420 720 031 298 a zašleme Vám bližší informace.

Nadace: nevyprodané věci přece nebudeme vozit zpět domů, s vybranými věcmi a prodejci podpoříme dobročinný obchod v domově seniorů Sue Ryder.

Jak se na Bleší Market dostanete: 

POMOCÍ HROMADNÉ DOPRAVY
Do Klubovny se nejlépe dostanete ze zastávky Dejvická (potažmo Vítězné náměstí), kam jezdí jak metro A, tak tramvajové linky 8, 18, 20, 26 a 51 a mnoho autobusů. Druhou možností je zastávka Vozovna Střešovice (tram 1, 2, 25 a 56), z které stačí seběhnout ulicí Pevnostní.

AUTEM
Autem lze do Klubovny též dojet, s parkováním je to však složitější - na Praze 6 fungují zóny placeného stání. Proto doporučujeme využít jiných způsobů dopravy.

Kde: Kulturní centrum Klubovna (Klubovna Povaleč)

Adresa: Generála Píky, 160 00 Praha 6 - Dejvice
(Budova nemá číslo popisné, najdete ji v zahradě na rohu s ulicí Gymnasijní u železničního viaduktu)

Vstupné: ZDARMA

Odkazy

https://www.facebook.com/blesimarket/