Program

Čt 14. 6.

Jazzevec a Imaginárium

19:00
Událost na Facebooku
Jazzevec a Imaginárium, zní to jako název moderní bajky, ale jsou to názvy dvou českých kapel, které ve čtvrtek 14.6. budou koncertovat v pražské Klubovně. Společným motivem celého večera je autorská tvorba, kterou se obě kapely pyšní a také žena - autorka a frontmanka v každé z kapel (tím by se klidně taky mohli pyšnit ;-)).

Jazz-popová formace Jazzevec vystoupí ve složení: Mirka Famfulíková - zpěv, band leader; BoB Zavřel - bicí; Kuba Kužela - kytara; Matěj Krečmer - baskytara; Aleš Rybář - tenorsaxofon, perkuse; Alžběta BB Lhotová - piáno, syntezátor, zpěv; Míra Nejdl - trombón. Žánrově se pohybuje na pomezí jazzu, rocku, popu a funku, takže pestrost programu zaručena. Kapela vznikla v roce 2012 a od té doby již stihla vydat CD s názvem "Go Away" a videoklip k písni "Automobilová?!.".

Imaginárium oproti tomu vzniklo teprve koncem roku 2016, kdy pokřtili Anežčino autorské CD "Anděl na hnoji". Jejich prvním společným krokem je vydání EP "Vzlétne", které je takovým průřezem jejich "imaginární" tvorbou. Křtu minialba "Vzlétne" se dočkáte právě na tomto koncertě v Klubovně. Takže je se na co těšit!

Odkazy

http://bandzone.cz/jazzevec
http://bandzone.cz/_102366