Program

Čt 27. 9.

Yo Soy Indigo, Jo'anna

19:30 | 150 Kč
Událost na Facebooku
Yo Soy Indigo tentokrát s čerstvém albem se sebou. Připravte se na další krásný večer plný folk-funkového šílenství! Pojd' v 19:45 na skvělou kapelu Jo'anna. Yo Soy Indigo bude hrát v 20:45.

Yo Soy Indigo je hudební skupina založená zpěvačkou, skladatelkou a kytaristkou Emily Thiel z Connecticutu v USA. Její podmanivá a osobní textová tvorba je pozdvižena brilatním vokálním výkonem a pozoruhodnou souhrou ostatních členů. Kapela se zrodila z jam session v jedné staré továrně v roce 2014, aby se vyvinula v to, co je dnes: mix zábavně podivných, mezinárodních hudebníků s planoucími sóly, oduševnělnými melodiemi, hlubokým lyrickým výrazem a notnou dávkou humoru. Kapela razí svůj vlastní styl: "freak-folk-jazz.“ Samotný název žánru jen zdaleka popisuje hudbu, kterou tato skupina vytváří. Je potřeba ji slyšet a zažít.

Yo Soy Indigo is at the lovely venue of Klubovna, this for the first time with their newly released album in the bag. Prepare yourself for another beautiful night of folk-funk-wacky-soulful music! Come early to see fantastic support band Jo'anna.

19:45 Jo'anna
20:45 Yo Soy Indigo

Yo Soy Indigo is an original band formed around singer, songwriter, and guitarist Emily Thiel from Connecticut, USA. Her vibrant and often personal songwriting is backed up by her powerful vocal performance and the brilliant assembly of the other members. The band itself was born out of a jam session in an old factory in 2014, and has grown to what it is today: a mish-mosh of wonderfully weird, international musicians with blazing solos, soulful melodies, deep lyrical expression, and a good serving of humor. The band calls itself "freak-folk-jazz", which just scratches the surface of the free-flowing genres the band explores.

Members include:

Emily Thiel, (USA) - vocals, guitar, songwriter
Mark Newson, (UK) - keys
Adam Pospíšil, (CZ) - violin
Fredrik Janáček, (SWE) - bass guitar
Dušan Černák, (SK) - drums
William Valerián, (CZ) - alto and soprano saxophone


 

Odkazy

https://yosoyindigo.bandcamp.com/releases
https://joannaband.bandcamp.com/releases