Program

Čt 5. 12.

NTS trio - Křest alba " Vinyls, News & Pearls"

19:30
Událost na Facebooku
  Křest alba " Vinyls, News & Pearls". Album bude dvojité, první disk přináší v remasterované podobě obě vinylová alba, druhý disk novinku nazvanou Live in Studio, která vznikla po delší době opět volnou improvizací. Důležitým elementem nové nahrávky je vokál hosta Michala Skořepy, skladatele, zpěváka, instrumentalisty a tvůrce videoklipů (ex. Story atd). Dále přinese druhý disk několik bonusů, skladeb, které trio hraje již delší dobu, ale doposud nebyly vydány. Koncertu se zúčastní i zmíněný host Michal Skořepa a album, celkově pojmenované “Vinyls, News & Pearls”, bude samozřejmě po koncertě k zakoupení. V rámci koncertu proběhne i premiéra videoklipu, který na píseň Thine Scream vytvořil režisér a lighting designer Jan Komárek.

NTS trio: Eklektická, avantgardní, jazzová a alternativní hudba z Prahy
Originální kompozice, výrazný a jedinečný zvuk, obrovská energie, trocha provokace a mnoho improvizace. Pomezí free jazzu, neoklasiky, alterativního rocku, elektroniky a noisu.

Klávesy: Michal Nejtek
Bicí nástroje: Štěpán Smetáček
Kontrabas: Petr Tichý


NTS trio: Eclectic Avant-garde Jazz & Alternative music from Prague
Original compositions, a distinctive and unique sound, enormous portions of energy, positive provocation with an improvisation and something stylish, alternative and beyond the genres from free jazz, neo-classical music, alternative rock accompanied by electronic analog touches.

Keyboards: Michal Nejtek
Drums: Štěpán Smetáček
Double bass: Petr Tichý

Odkazy

https://www.facebook.com/NTStrio/
http://www.ntstrio.com/