Program

St 6. 3.

Uniband Contest

17:00
Událost na Facebooku
UniBand Contest je to skvělá výzva pro všechny studentské kapely, které se rozhodly být vidět a taky pro fanoušky, které chtějí podpořit své hudební oblíbence 
Účast v UniBand Contestu ti otevře cestu z malého klubu až na velký festival. Pokud máš kapelu a chtěl/a bys ji ještě přihlásit, registruj se do 31. 1. 2024 na webu https://www.unibandcontest.cz/

Zapoj se do této celorepublikové soutěže a staň se nejlepší studentskou kapelou v Česku. 
O tom, které kapely si na našem městském kole zahrají rozhodnou samotní fanoušci! 
V případě, že se přihlásí více jak 6 pražských kapel, tak v Praze proběhnou městská kola dvě. Chceme totiž, aby každé městské kolo mělo stejné podmínky. 
Každopádně co je už teď jasné je, že si na této události zahlasujeme právě o ty kapely, které se následně utkají v městském kole v kulturním centru Klubovna. I na místě proběhne hlasování samotnými fanoušky, které odhalí našeho městského vítěze. 
Každý návštěvník díky svému hlasovacímu lístku může přiblížit svoji oblíbenou kapelu blíže vysněné velké majálesové stage. 
Postupující kapela si dále zahraje v semifinálovém kole. Bližší informace budou zveřejněny na stránkách UniBand Contestu po skončení městského kola. Takže stay tuned! 

Odkazy

https://www.unibandcontest.cz/