Program

Čt 7. 3.

Divnotaj, Jan Váňa

19:30
Událost na Facebooku
Divnotaj je projekt Dalibora Hrubeše, který zahraje a pokřtí své nové EP Zeptej se jindy. Společně vystoupí s kapelou ve složení Štěpán Janoušek (trombón), Miloš Klápště (baskytara), Michal Daněk (bicí) a také s hostem, který s ním na vydávaném EP natočil píseň Smutky pro všechny, Matějem Portešem (klávesy). Můžete se těšit na intimní písně s podmanivou atmosférou, která se střídá s energetickými pasážemi, a vcelku se tak dá označit jako romantický grunge. Samozřejmě u křtu také nesmí a nebude chybět zvukový mág Tomáš Mourek (mix & master). Bude krásně jasno a moc se na to těšíme!
 
Jan Váňa je písničkář a textař původem z jihočeského Tábora, vypravěč příběhů a pocitů za doprovodu kytarových smyček a atmosférických ploch. Po dvou EP a několika singlech vydal v květnu 2022 první studiovou nahrávku – dvojsingl “tajem”, který vznikl ve spolupráci s pražským producentem Prokopem Korbem alias badfocusem. Toho přizval jako producenta i k debutové desce, která bude vycházet na začátku roku 2024.
V současné době žije v Praze, kde vystudoval Tvorbu textu a scénáře na Konzervatoři Jaroslava Ježka a nyní studuje na FAMU na katedře zvukové tvorby.
 

Odkazy

https://www.facebook.com/divnotaj
https://divnotaj.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/janvana.hudba